Benvinguts a la web del Club!   logo rc cerdanya pautor7

En aquesta web trobaràs tota la informació, notícies i novetats del teu club d'Aeromodelisme a la Cerdanya.

Per moure't pel lloc pots fer servir el menú superior.

Si vols accedir a l'àrea registrada de Socis pots fer-ho mijtançant la pestanya de la dreta on diu Login.

Per donar-te d'alta com a usuari utilitza el botó Alta Usuari a dins del menú Contacte.

Si et vols fer soci del nostre club ho pots fer mitjançant el botó Fes-te soci del menú Contacte.

Qualsevol millora o suggerència pots enviar-la a la bústia destinada a tal efecte i serà ben rebuda.

Bon vols!

Més informació a : Accés Zona de socis de la web

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.

Convocatòria Eleccions 2020

on .

Benvolguts Socis,

 

En virtut del article 14 dels estatuts s’aprova convocar eleccions a la Junta Directiva del Club amb el següent calendari electoral:

-          Elecció de la Junta Electoral: Es convoca als socis el diumenge 12 de abril de 2020 al camp de vol per fer el sorteig per designar als components de la Junta Electoral. Segons l’article 18 dels estatuts la Junta Electoral ha de estar integrada per un nombre de tres membres i un nombre igual de suplents. Si hi han voluntaris per formar aquesta junta en aquesta reunió podem aprofitar per constituir la Junta Electoral i aprovar el Cens Electoral que constarà de tots els socis al corrent de pagament.

-          Sorteig: En cas de no haver voluntaris es procedirà al sorteig. Llavors la constitució de la Junta Electoral i aprovació del Cens Electoral es farien el diumenge 19 de abril de 2020.

-          Cens Electoral: El termini de exposició i reclamacions del Cens Electoral serà des de el dia de la constitució de la Junta Electoral fins el 24 de maig de 2020

-          Presentació de les Candidatures: el termini de presentació de les candidatures serà del 24 de maig de 2020 fins el 14 de juny de 2020. Les candidatures es presentaran per correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. al secretari del cub, que actuarà com a secretari de la Junta Electoral.

-          Proclamació de les candidatures: la proclamació de les candidatures es realitzarà el diumenge 21 de juny de 2020 al camp de vol i es publicaran les resolucions a les reclamacions del Cens Electoral.

-          Realització de les eleccions: les votacions es faran el diumenge 28 de juny de 2020 de 11:00 a 13:00 al camp de vol.

o   Nombre mínim de llocs que cal proveir: 5

o   Càrrecs: President, Vice-President, Tresorer, Secretari, i un mínim d'un vocal

o   Segons l’article 12 dels estatuts son electors i elegibles els socis amb les condicions següents: ser major de edat I no tenir suspesa la condició de soci en el moment de la convocatòria o en el temps de presentació de les candidatures.

o   L'acreditació dels socis electors es realitzarà mitjançant la presentació de DNI, passaport o carnet de conduir.

Podeu trobar la convocatòria oficial a la zona de documentació clicant aquí.